top of page

El nostre projecte

AVIAT som la Lídia i l’Arnau. Ambdós som del 86, i entre el Pla de l’Urgell on es va fer gran la Lídia i el Baix Camp on es va criar l’Arnau, hem trobat, a la vora de la mar, un tros de terra on engegar una granja de pollastres penedesencs i un hort ecològics. Concretament, ens trobem a la partida de l’Acampador, a tocar del poble de l’Almadrava, a cavall entre el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

icono gall_edited.jpg

En una finca de poc més de 4 ha, hi trobareu horta ecològica, garrofers i oliveres; també un munt de pollastres penedesencs que, mentre pasturen saltant entre bancals, bosc i marges de pedra seca, poden veure com es mou la mar.

A AVIAT venem diferents productes , els quals tenen en comú que, a banda de ser ecològics, són respectuosos i compromesos amb el medi ambient i el seu entorn social. 

  •  Ens comuniquem mitjançant operadores telefòniques ètiques

  • Utilitzem fusta sostenible per als nostres galliners

  • Comprem en comerços de proximitat

  • Autoproduïm electricitat neta per fer rutllar la nostra granja

  • Ens gestionem econòmicament a través de banca ètica

AVIAT som un projecte obert de bat a bat a tothom que tingui curiositat per a conèixer i, al mateix temps, ens deixi aprendre’n amb ells. AVIAT col·labora amb escoles, instituts, centres de recerca i universitats.

 

AVIAT som un tros de terra, un cel de mar, marges de pedra seca, pollastres del cor del Penedès a l’extrem sud del Baix Camp. AVIAT segurament que són moltes més coses. O moltes menys, qui sap. AVIAT pot ser tant o tan poc com tu vulguis. Dones, petits, xiquetes, joves, grans, si voleu viure un bocí d’AVIAT amb naltros/naltres, us rebrem encantats.

100%20likes%20aviat_edited.jpg
bottom of page